Infotrafic anunță blocaj pe DN-1, pe drumul spre munte. Rute ocolitoare

Autor: Elena Luchian 30 dec. 2019 Știri auto
Infotrafic anunță blocaj pe DN-1, pe drumul spre munte. Rute ocolitoare

Sunt blocaje care se întind pe zeci de kilometri pe DN-1, pe drumul spre munte. Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române informează că valorile de trafic au crescut începând cu această dimineață.

Turiștii care vor să-și petreacă Revelionul în stațiunile montane petrec, până să ajungă la destinație, ore bune în trafic, pe Drumul Național 1. Infotrafic semnează blocaje majore pe DN 1 Ploiești-Brașov, pe raza localității Comarnic, județul Prahova, acolo unde traficul se desfășoară pe o singură bandă de circulație. Coloana pe sensul de urcare către Brașov se întindea, azi-dimineață, între kilometrii 101+500 și 103.

Între timp, coloana de mașini a ajuns până pe raza localității Breaza, Prahova. Alte blocaje s-au format pe raza stațiunilor Sinaia și Bușteni, pe același sens de mers, între kilometrii 128 și 130.

Mai mulți polițiști rutieri acționează pentru fluidizarea traficului, dar numărul mare de autovehicule și infrastructura precară le îngreunează misiunea.

Rute ocolitoare

Turiștii ajung la destinație chiar și după șase sau șapte ore petrecute în mașină. Dar ce alternative au cei care vor să petreacă Revelionul la munte?

Bucuresti – Pitesti – Campulung – Bran – Brasov
Distanță: 260 km
Durata estimată: aproximativ 4 ore

Bucuresti – Ploiesti – Valenii de Munte – Cheia – Brasov
Distanță: 200 km
Durata: aproximativ 3 ore și jumătate

Bucuresti – Targoviste – Fieni – Morieni – Sinaia – Brasov
Distanță: 195 km
Durata: aproximativ 4 ore

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide