Inspiraţi de succesul lui Kwid, inginerii Renault pregătesc un SUV sub 4 metri

Autor: Marius Vișan 10 ian. 2018 Știri auto

Inspiraţi de succesul lui Kwid inginerii de la Renault vor să producă acum încă un SUV mic şi ieftin, destinat Indiei şi altor pieţe emergente.

Zvonurile arată că noul vehicul ar putea debuta încă de luna viitoare, ca şi concept, la evenimentul Auto Expo 2018, care începe pe 9 februarie.

Sursele afirmă că este de aşteptat ca maşina să se transforme într-un model de producţie şi să ajungă pe piaţă la începutul anului viitor.

Acesta va avea o dimensiune sub 4 metri, care ar trebui să atragă atenţia consumatorilor, deoarece autoturismele mai scurte de 4 metri sunt mai accesibile pe piaţa din India pentru impozitele mai mici.

Dezvoltarea unui astfel de vehicul se va face la centrul de cercetare şi dezvoltare al Alianţei Renault-Nissan din Chennai, locul unde a luat naştere al Kwid.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide