Instant Karma: Un canadian furios lovește mașina din față în timpul unei altercații

Autor: ProMotor 14 mart. 2020 Știri auto

Un canadian furios este filmat în timp ce striga obscenități către alt șofer, moment în care karma îl lovește în plin. Neatent, acesta nu vede că mașinile din coloană erau oprite și lovește puternic mașina din fața sa.

Accidentul nu a fost unul ușor, patru vehicule fiind afectate în urma gestului canadianului. Acesta a fost arestat după ce a fost mult mai preocupat să înjure un alt șofer decât să fie atent la trafic.

Videoclipul a fost filmat de pasagerul unei mașini care mergea în paralel și arată un Chevrolet Cruze care accelerează pe banda din dreapta, în timp ce șoferul mașinii este aplecat pe geam și înjură în gura mare. Câteva secunde mai târziu, Karma lovește, iar mașina canadianului furios se lovește de un Chevrolet Bolt staționar aflat în fața sa.

Impactul a fost destul de sever, proiectând automobilul electric în alte două mașini aflate în față, în coloană. Accidentul pare să-i facă pe cei din mașina din care se filmează să izbucnească în râs, de unde deducem că un incident anterior s-a produs între ocupanții celor două mașini, iar asta l-a înfuriat pe șoferul din Chevrolet Cruze.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în accident, polițiștii locali anunțând că doar o femeie a fost trimisă la spital cu răni minore. Nu se știe în ce mașină se găsea aceasta, dar este foarte posibil să fie vorba de șoferița din Chevrolet Bolt.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide