Întâlnire de gradul zero pe podul Ciurel: Au loc un autobuz şi un camion pe noul pasaj?

Autor: Marius Vișan 03 oct. 2020 Știri auto

Podul Ciurel a fost proaspăt deschis circulației, dar deja le dă mari dureri de cap bucureștenilor care au crezut că pasajul va fluidiza traficul din zonă. Cele trei benzi ale podului se restrâng la una singură la coborârea de pe pod.

Jurnalistul Alex Dima a postat un clip cu o situație petrecută zilele trecute: un autobuz și un camion se întâlnesc pe acea bretea. Pentru că nu este suficient loc, camionul dă cu spatele pentru a-i face loc autobuzului STB.

VIDEO

Pentru că lucrările de demolare a trotuarului pentru a lărgi breteaua de acces nu sunt gata, cele doua autovehicule nu pot circula simultan, astfel că şoferul autocamionului este nevoit să urce în marşarier pe pod pentru a face loc autobuzului STB.

Imaginile apar după ce miercuri, constructorul pasajului a început demolarea trotuarului pentru a lărgi breteaua de acces care face legătura dintre Şoseaua Virtuţii şi Splaiul Independenţei. Primăria Bucureşti a anunţat, în mod ciudat, că demolarea face parte din proiect şi nu este vorba despre o lucrare suplimentară, scrie Adevarul.ro.

Despre nodul rutier Virtuții-Ciurel

Nodul rutier Virtuții-Ciurel s-a deschis circulației sâmbătă 19 septembrie. Acesta va asigura accesul dinspre centrul Bucureștiului, pe Pasajul Ciurel, relațiile spre Lujerului și Crângași, prin coborârea pe Șoseaua Virtuții. De asemenea, se va asigura relația către centrul orașului dinspre cartierul Militari, prin Șoseaua Virtuții sau prin Strada Amilcar Săndulescu, către Splaiul Independenței – Pasaj Basarab, accesând bretelele aferente.

La nici două săptămâni după darea în folosință a pasajului, se fac deja lucrări de refacere a unor porțiuni, mai precis bretelele care au fost construite prea înguste pentru autovehiculele cu gabarit mai mare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Alex Dima / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide