Interiorul limuzinei Mercedes-Benz Clasa S tocmai a fost deconspirat. E la ani lumină de rivali

Autor: Elena Luchian 14 aug. 2020 Știri auto

Mercedes-Benz tocmai a deconspirat interiorul celei mai așteptate limuzine a anului, Clasa S. Automobilul premium va fi prezentat oficial luna viitoare.

GALERIE FOTO

Cinci ecrane, realitate augmentată, Night Vision, airbag-uri montate în scaunele din față pentru protecția pasagerilor din spate sunt doar câteva dintre dotările pe care le va primi viitorul Mercedes-Benz Clasa S. Compania premium a prezentat deja o serie de imagini teaser și a dezvăluit informații referitoare la sistemul multimedia MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Acum ridică prelata de pe interiorul ținut secret până la această oră.

Versiunea dezvăluită este cea de top, Maybach, cu ampatament mai lung și spațiu generos pentru cei care iau loc pe locurile din spate. Versiunea standard va avea oricum un ampatament cu 71 de milimetri mai lung decât cel al generației actuale, ajungând acum la 3.106 milimetri. Versiunea cu ampatament lung va primi încă 51 de milimetri. Versiunea Maybach va avea un ampatament și mai lung. Mercedes lucrează și la o versiune Pullman.

Interiorul limuzinei Mercedes-Benz Clasa S (16)

Mercedes trece la nivelul următor în ceea ce privește luxul și confortul. Astfel, tratamentul VIP pentru pasageri include tetiere cu perne încălzite, cotiere încălzite și în portiere, iar insonorizarea a fost îmbunătățită, pentru ca zgomotul produs de vânt la viteze de autostradă sau de anvelope să fie imperceptibil la bord.

Limuzina care apare în imagini prezintă o configurație cu patru locuri. Va fi însă, disponibilă și una cu cinci locuri. clienții vor putea bifa și opțiunea unei console pentru pasagerii din spate, în locul cotierei clasice.

Ambianță high-tech la bordul viitoarei limuzine Mercedes-Benz Clasa S

Șoferul va primi informațiile relevante pe un instrumentar de bord digital configurabil, montat pe coloana de direcție. Acesta va putea controla mare parte dintre funcțiile limuzinei prin intermediul ecranului tactil cu dispunere verticală de 12,8 inci. Acesta va putea accesa sistemul multimedia disponibil în 27 de limbi, rostind “Hey Mercedes”. Trapa electrică va putea fi comandată și prin gesturi.

Vom afla mai multe despre limuzina de top a companiei premium luna viitoare. Mercedes-Benz Clasa S va fi dezvăluit pe 2 septembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide