Intervenţie spectaculoasă: O pasarelă este demolată la Târgu Jiu – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 01 oct. 2019 Știri auto
Intervenţie spectaculoasă: O pasarelă este demolată la Târgu Jiu – VIDEO

Pompierii din Gorj au intervenit, luni, pentru îndepărtarea unei părţi dintr-o pasarelă peste calea ferată, care era în pericol să se prăbuşească.

„Alături de celelalte instituţii cu atribuţii în astfel de situaţii, am fost la faţa locului, iar pentru că bucata care reprezintă partea pietonală a podului peste calea ferată punea în pericol cetăţenii şi traficul feroviar, s-a dispus îndepărtarea acesteia, controlat, astfel încât noi, pompierii militari am intervenit pentru îndepărtarea acestei bucăţi controlat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Potrivit acestuia, traficul rutier se desfăşoară pe o singură bandă. „A fost convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, pentru identificarea resurselor şi măsurilor ce trebuie dispuse”, a mai spus Florin Chisim.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, porţiunea de trotuar s-a desprins parţial în cursul zilei de luni. „În urmă cu putin timp, în zona unei pasarele din municipiul Târgu Jiu s-a desprins partial o porţiune de trotuar, existând riscul prăbuşirii peste calea ferată”, au anunţat poliţiştii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide