Intervenţie spectaculoasă: O pasarelă este demolată la Târgu Jiu – VIDEO

Intervenţie spectaculoasă: O pasarelă este demolată la Târgu Jiu – VIDEO

Autor: Cristian Agatie acum 10 luni Știri

Pompierii din Gorj au intervenit, luni, pentru îndepărtarea unei părţi dintr-o pasarelă peste calea ferată, care era în pericol să se prăbuşească.

„Alături de celelalte instituţii cu atribuţii în astfel de situaţii, am fost la faţa locului, iar pentru că bucata care reprezintă partea pietonală a podului peste calea ferată punea în pericol cetăţenii şi traficul feroviar, s-a dispus îndepărtarea acesteia, controlat, astfel încât noi, pompierii militari am intervenit pentru îndepărtarea acestei bucăţi controlat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Potrivit acestuia, traficul rutier se desfăşoară pe o singură bandă. „A fost convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, pentru identificarea resurselor şi măsurilor ce trebuie dispuse”, a mai spus Florin Chisim.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, porţiunea de trotuar s-a desprins parţial în cursul zilei de luni. „În urmă cu putin timp, în zona unei pasarele din municipiul Târgu Jiu s-a desprins partial o porţiune de trotuar, existând riscul prăbuşirii peste calea ferată”, au anunţat poliţiştii.

 Comentarii
Inchide