5 întrebări stupide despre mașini, puse de șoferi pe internet, care i-ar face chiar și pe cei mai serioși să râdă

Autor: David Andrei 20 feb. 2021 Știri auto

Forumurile și grupurile cu profil auto sunt pline de întrebări și răspunsuri utile. Dar uneori, șoferii pun și întrebări stupide. “Este adevărat că femeile frumoase nu conduc?” este o întrebare care a stârnit valuri de indignare. Iată 5 întrebări stupide despre mașini, puse de șoferi pe internet.

GALERIE FOTO

Poate o mașină Tesla să câștige o cursă de Formula 1?

Este una dintre cele mai stupide întrebări despre mașini de pe internet. Răspunsul este simplu. Ca să câștige trebuie să concureze. Iar Tesla nu se află printre echipe sau furnizori în Marele Circ. Oricum, propulsiile dezvoltate de producătorul american din Silicon Valley ar fi mai potrivite pentru Formula E decât pentru Formula 1.

De ce mașinile electrice arată ca niște mașini normale?

Pentru că sunt niște mașini normale. Doar sistemul de propulsie este unul neconvențional. Multe modele cu motoare termice au sau au avut și versiuni electrice, cum ar fi, de exemplu, e-Golf sau Peugeot e-208. Mașinile cu emisii zero au însă, o serie de elemente care le confirmă natura eco. Au grila închisă și, cu siguranță, apare undeva un logo care anunță că e vorba despre un vehicul electric.

De ce au nevoie mașinile de plăcuțe de înmatriculare?

Este cea mai simplă metodă de a identifica un vehicul, de a afla că este înregistrat și unde este înmatriculat. Numărul de înmatriculare este folosit și la plata diverselor taxe de drum sau a costurilor parcărilor. „Dacă nu ai avea plăcuțe de înmatriculare, cum ai putea fi dat în urmărire după ce spargi o bancă”, i se răspunde șoferului pe un forum.

Printre întrebări stupide: Este adevărat că femeile frumoase nu conduc mașini?

Femeile frumoase nu conduc? 

O altfel de formulare ar fi “Șoferițele sunt urâte”. “Unele dintre cele mai superbe femei pe care le știu eu conduc mașini”, a fost unul dintre răspunsurile la întrebarea bizară. Tânărul curios a avut parte și de răspunsuri mai puțin prietenoase. “Nu o întreba așa ceva pe mama ta, dacă are permis” sau “Am auzit că bărbații urâți pun întrebări stupide pe net” sunt două dintre acestea.

Pierd garanția dacă îmi pun coarne de ren pe mașină nouă?

“Doar dacă le pui la motor!”, i s-a răspuns celui care a pus întrebarea care poate să pară stupidă înainte de sărbători. De cele mai multe ori, astfel de accesorii cum sunt coarnele de ren se lipesc cu bandă adezivă pe geamurile laterale. Unele au un suport special, care, la închiderea geamului, se va afla între cheder și geam. Dacă acesta va afecta chederul, șoferul va plăti singur reparația.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide