Ion Ţiriac a intrat în posesia unei noi maşini serie limitată. Doar 300 de exemplare au fost produse – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Un model Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet va fi expus în cadrul galeriei Ţiriac Collection, începând cu luna ianuarie 2018. Acesta este primul Maybach din colecţia domnului Ion Ţiriac prezentat publicului larg. 

Parte a unei serii limitate de doar 300 de exemplare, S 650 Cabriolet este prima decapotabilă produsă sub marca Mercedes-Maybach. Exteriorul maşinii este o întruchipare a luxului, dar cu adevărat spectaculos este interiorul, care pune la dispoziţia utilizatorului nouă concepte de culoare redate prin luminile de interior.

Modelul Mercedes-Maybach S 650 este inspirat de clasa S open-top şi a adoptat proporţiile estetice din această categorie. Caracteristicile exclusiviste Mercedes-Maybach includ o nouă bara de protecţie frontală, cu secţiunea inferioară modernizată, precum şi numeroase piese cromate, pentru a spori vizibil caracterul luxos al maşinii. Emblema Maybach este prezentă într-un mod discret şi elegant pe aripa vehiculului. Alte elemente speciale de la exterior includ roţile forjate Maybach de înaltă calitate, de 20 inch, cu design special şi finisaj în două culori.

Interiorul realizat complet din piele aduce în producţia de serie câteva dintre ideile vizionare ale maşinii de prezentare Concept S Class Coupé (IAA 2013) precum „liniile fluide” dinamice prezente pe tapiţeria scaunelor. Acest model al tapiţeriei este realizat cu ajutorul perforaţiilor progresive.

Însemnele Mercedes-Maybach sunt amplasate pe partea din faţă a scaunelor, pe partea din spate a tetierelor şi, de asemenea, inserate în capacul de depozitare al consolei centrale. Modelul expus în cadrul galeriei are tetierele personalizate cu sintagma “Ţiriac Collection”. Alte detalii ale maşinii care se fac remarcate sunt covoraşele “deep-pile”, inscripţia cromată „1 din 300” pe suportul pentru pahare şi logo-ul Maybach pe partea inferioară a volanului.

Toate extraopţiunile din Clasa S Cabriolet vin standard la Mercedes-Maybach, inclusiv AIRCAP, AIRSCARF şi farurile cu inserţii Swarovski. În plus, Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet este însoţit de un set de bagaje de călătorie exclusiviste aparţinând liniei Maybach – Icons of Luxury.

Maşina este echipată cu un motor V12 biturbo cu capacitate cilindrică de 6 litri care generează 630 CP.

Ţiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reuneşte modele auto şi moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât şi de ultimă generaţie, aparţinând celor mai importanţi producători auto din lume.

 Comentarii
Inchide