Ionel Dănciulescu, prins de poliție băut la volan. Acum 18 ani, sărise cu mașina în Dâmbovița

Autor: ProMotor 17 iun. 2020 Știri auto

Ionel Dănciulescu are probleme cu legea. Fostul international român a fost prins băut la volan. Acesta a devenit recalcitrant și i-ar fi amenințat pe polițiști.

GALERIE FOTO

Ionel Dănciulescu a fost tras pe dreapta pe Bulevardul Magheru din Capitală. Acesta ar fi refuzat inițial să se supună controlului pentru măsurarea alcoolemiei cu aparatul atilotest. Acesta i-ar fi amenințat pe polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei că își vor pierde locul de muncă, scrie în exclusivitate Gândul.ro. Mai mult, acesta ar fi băut din sticla de alcool pe care o avea în mașină, în fața polițiștilor.

”A fost extrem de recalcitrant. Le-a zis agenților să-și vadă de treaba lor fiindcă își vor pierde locul de muncă. N-a vrut în prima fază să sufle, s-a eschivat, a scos chiar o sticlă cu alcool și a luat o gură din ea spunându-le că nu au ce să-i facă”, susțin sursele Gândul.ro.

Oamenii legii l-au condus pe directorul sportiv de la Dinamo la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltarea probelor de sânge. Rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,79 mg de alcool în litru de sânge.

Gândul.ro informează că pe numele lui Ionel Dănciulescu s-a deschis un dosar penal.

Ionel Dănciulescu a ajuns cu mașina în Dâmbovița în 2002

Șoferul Ionel Dănciulescu nu se află la prima abatere. Fostul international român a ajuns cu mașina în Dâmbovița în urmă cu 18 ani.

Pe când era fotbalist la Dinamo, Danciu-gol a pierdut controlul autoturismului, un Mitsubishi Pajero, în timp ce se deplasa pe podul Ciurel din sectorul 6 al Capitalei, în noaptea de 6 spre 7 aprilie 2002. A rupt gardul de protective și a căzut în Dâmbovița. Fotbalistul a ieșit singur din mașină prin geamul din partea stângă. Ancheta a arătat atunci că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Dănciulescu a fost internat atunci la Spitalul Universitar cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral minor, hematom epicranian dreapta și escoriații.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Arhivă



Comentarii
Inchide