Isprava unui șofer român pe o autostradă din Germania – FOTO

Autor: ProMotor 23 dec. 2020 Știri auto
Isprava unui șofer român pe o autostradă din Germania – FOTO

Un şofer român a fost prins conducând fără o roată pe o autostradă din apropiere de Dresda. Românul, în vârstă de 31 de ani a fost depistat în trafic luni dimineaţă, circulând cu o semiremorcă căreia îi lipsea o roată.

O patrulă rutieră l-a oprit după ce a observat că vehiculul era puternic înclinat într-o parte. Şoferul nu a putut să le dea o explicaţie agenţilor cu privire la modul în care a rămas fără ea.

Tahograful a arătat însă şi alte nereguli, şi anume că şoferul a depăşit de mai multe ori viteza admisă şi nici nu a respectat perioadele de odihnă obligatorii. Bărbatul a primit o amendă de 2.100 de euro, scrie Adevărul.ro.

Nu este primul incident de acest fel care implică un șofer român în străinătate

În luna martie 2020, polițiștii din Austria au tras pe dreapta un camion cu numere românești care circula pe autostrada de vest. Polițistul a observat vehiculul pe A1 în direcția Viena, deoarece vehiculul era aplecat puternic spre partea dreaptă.

În timpul inspecției ulterioare, oamenii legii au găsit motivul. Pe a treia axă a camionului roata și frânele din partea dreaptă lipseau complet. În plus, suspensia era defectă, iar osia era legată cu chingi de ancorare.

Șoferului i s-a interzis continuarea călătoriei, iar plăcuțele de înmatriculare ale camionului au fost confiscate. Pe lângă asta șoferul s-a ales și cu amendă.

https://www.promotor.ro/stiri-auto/a-vrut-sa-plece-cu-masina-de-dimineata-dar-inainte-sa-porneasca-a-vazut-asta-la-roata-soferul-a-luat-o-la-fuga-instant-video-16814637

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide