Jaf ca în filme? Au vrut să smulgă bancomatul cu mașina

Autor: ProMotor 15 ian. 2020 Știri auto

Au încercat un jaf ca-n filme, dar s-au făcut de râs! Patru persoane mascate au încercat să smulgă un bancomat cu mașina, un BMW X6.

Galerie foto

Printr-un apel la 112, în jurul orei 4 dimineața, un martor a anunțat că mai multe persoane au pătruns prin efracție în incinta unui magazin de bricolaj din Arad.

Primele cercetări au arătat că intrarea în magazin fusese forțată. Patru persoane mascate au intrat și, folosind o chingă, au legat bancomatul aflat lângă intrare. Celălalt capăt al chingii fusese prins de mașina aflată afară, un BMW X6. Cei patru nu au reușit să smulgă ATM-ul.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului, se poate observa cum SUV-ul coupe, cu portbagajul deschis, încearcă să plece de pe loc cu bancomat cu tot, dar încercările sunt sortite eșecului. Au reușit, în schimb, să pună la pământ ușa magazinului.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminalistice au dezvăluit că două persoane au forțat cu o rangă ușa unui ghișeu de schimb valutar, dar nici acolo nu au avut mai mult success.

Hoții s-au speriat și au fugit cu mașina cu care încercaseră să fure bancomatul, în momentul în care și-a făcut apariția un angajat.

Oamenii legii au deschis o anchetă în vederea identificării persoanelor care au încercat jaful.

 

Sursă: Arad Online

 

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide