Jaguar I-PACE câştigă trei noi distincţii la nivel internaţional

Jaguar I-PACE câştigă trei noi distincţii la nivel internaţional

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Jaguar I-PACE a reuşit o nouă performanţă, obţinând 3 premii internaţionale: “Maşina Anului 2019”, premiul pentru ”Design-ul Anului” şi „Cea mai ecologică maşină a lumii”

Această victorie a modelului I-PACE, acordată la Salonul Auto Internaţional de la New York de către un juriu format din 86 de jurnalişti în domeniul auto din 24 de ţări, vine la numai câteva săptămâni după ce a câştigat titlul de Maşina Europeană a Anului.

Proiectată şi dezvoltată în Marea Britanie, I-PACE a fost livrată la peste 11.000 de clienţi din peste 60 de ţări. Combinaţia dintre performanţa unei maşini sport, emisiile zero, rafinamentul de excepţie şi caracterul practic al unui SUV autentic face din I-PACE opţiunea diferenţiatoare din segmentul său.

 

I-PACE are o baterie litiu ion, de 90kWh şi oferă o autonomie de până la 470 KM (ciclu WLTP). Poate să se încarce de la 0 la 80% în doar 40 de minute (100kW CC), sau în puţin peste zece ore folosind o staţie de tip wallbox (7kW CA) – ideal pentru încărcarea acasă, peste noapte.

Suita de tehnologii inteligente şi de optimizare a autonomiei include şi un sistem de precondiţionare a bateriei: când este conectat, I-PACE va regla automat temperatura bateriei pentru a creste distanţa pe care o poate parcurge. I-PACE a primit şi cinci stele Euro NCAP pentru siguranţă.

De când a fost lansat, modelul Jaguar I-PACE, a câştigat 62 de premii inclusiv Maşina Europeană a Anului, Maşina Germană, Norvegiană şi Britanică a Anului, Vehiculul Electric al Anului de la revista BBC TopGear, Maşina Verde a Anului în China şi premiul ECOBEST al Autobest.

 Comentarii
Inchide