Jaguar Land Rover, parteneriat cu NVIDIA pentru experiențe AI

Autor: Promotor 21 feb. 2022 Știri auto
Jaguar Land Rover, parteneriat cu NVIDIA pentru experiențe AI

Jaguar Land Rover a semnat un parteneriat strategic pe mai mulți ani cu NVIDIA pentru a dezvolta și furniza în comun sisteme de conducere automată și servicii AI.

Începând din 2025, toate vehiculele Jaguar și Land Rover vor fi construite pe platforma software NVIDIA DRIVE, oferind un spectru larg de sisteme de siguranță activă, conducere automată și parcare, precum și sisteme de asistență pentru șofer.

În interiorul vehiculului, sistemul va oferi caracteristici AI, inclusiv monitorizarea șoferului și a ocupanților, precum și vizualizarea avansată a mediului din jurul vehiculului.

Această soluție se bazează pe NVIDIA DRIVE Hyperion, care dispune de computere AV centralizate DRIVE Orin; software-ul DRIVE AV și DRIVE IX; sisteme de siguranță, securitate și rețea; plus, senzori. DRIVE Orin este inteligența artificială a mașinii și rulează sistemul de operare Jaguar Land Rover, în timp ce DRIVE Hyperion este sistemul nervos central.

Jaguar Land Rover, parteneriat cu NVIDIA pentru experiențe AI

 

Jaguar Land Rover va folosi, de asemenea, centre de date dezvoltate intern cu NVIDIADGX pentru antrenarea modelelor AI și a software-ului DRIVE Sim construit pe NVIDIA Omniverse pentru simulare fizică în timp real.

Caracteristicile definite de software ale Jaguar Land Rover și arhitectura sa de verificare și validare end-to-end vor permite furnizarea de servicii de conducere asistată și automatizată pe toată durata de viață a vehiculului prin actualizări de software over-the-air.

Sursa: NVIDIA

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NVIDIA



Comentarii
Inchide