Jay Leno a suferit arsuri grave într-un incendiu izbucnit în garajul său

Autor: Marius Vișan 15 nov. 2022 Știri auto

Jay Leno, fostul prezentator-vedetă al emisiunii „The Tonight Show” de la NBC, a suferit arsuri grave într-un incendiu care s-a declanșat în timp ce repara o mașină în garaj, a declarat acesta pentru revista „Variety”, informează News.ro. 

„M-am ales cu arsuri grave în urma unui incendiu de la benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două pentru a mă pune pe picioare”, spune pentru „Variety” Jay Leno, care are acum 72 de ani.

Leno, un pasionat colecționar de mașini, lucra la unul dintre vehiculele sale, în garaj, când acesta a fost cuprins de flăcări. El a suferit răni la față și a fost internat duminică la un spital pentru arsuri din Los Angeles.

Comediantul trebuia să participe duminică la o conferință în Las Vegas, dar a fost nevoit să își anuleze apariția din cauza unei „urgențe medicale grave”.

Jay Leno, prezentator de televiziune, comediant şi scriitor american, a făcut stand-up comedy ani de zile, apoi a devenit gazda emisiunii „The Tonight Show” de la NBC din 1992 până în 2009.

Începând din septembrie 2009, a început un talk-show în prime-time, „The Jay Leno Show”, difuzat în timpul săptămânii, în fiecare seară, la ora 22:00, tot pe NBC. S-a retras din televiziune în februarie 2014, an în care a fost inclus în „Television Hall of Fame”. Din 2014, a găzduit emsiunea „Jay Leno’s Garage”.

Leno scrie o rubrică periodică în „Popular Mechanics”, în care îşi prezintă colecţia de maşini şi oferă sfaturi auto. Jay Leno deţine 286 de vehicule (169 de maşini şi 117 motociclete).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: shutterstock.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide