Jeep Grand Cherokee SRT8 a primit o ediţie limitată pentru Paris

Autor: Iulian Dnistran 01 oct. 2012 Știri auto

SUV-ul cu motor de muscle car Jeep Grand Cherokee SRT8 a primit o ediţie limitată pentru Salonul Auto Paris 2012. Chiar dacă motorul şi cutia de viteze au rămas aceleaşi ca pe un SRT8 standard – un HEMI V8 de 6.4 litri care dezvoltă 470 de cai putere şi 624 Nm şi o cutie automată cu cinci trepte, Jeep Grand Cherokee SRT8 limited edition vine alte noutăţi, de ordin stilistic.

Cu atâta putere sub capotă, SUV-ul face suta în cinci secunde şi ajunge până la o viteză maximă de 257 km/h

Suspensia a fost modificată de către cei de la SRT şi este comandată de sistemul Jeep Selec-Track, care vine cu cinci moduri de funcţionare pe care şoferul le poate alege pentru a avea parte de un drum fără bătăi de cap: auto, sport, tow, track şi snow.

Pe lângă suspensie, în echiparea standard intră un sistem audio cu 19 difuzoare şi un subwoofer Harman Kardon, plafon cu două panouri din sticlă şi sisteme de siguranţă precum Forward Collision Warning, care detectează dacă urmează să se producă un accident, şi Blind Spot Detection, care anunţă şoferul dacă există vreun obstacol în unghiul mort.

La exterior, Jeep Grand Cherokee SRT8 a primit o vopsea albă şi jante de 20 de ţoli, iar în interior există accesorii din fibră de carbon, scaunele sport au fost îmbrăcate în piele Nappa, pedalele sunt acum din oţel inoxidabil, iar volanul e încălzit.

Ediţia specială a SUV-ului Grand Cherokee SRT8 va ajunge la dealerii din Europa în luna octombrie a acestui an.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide