Au jefuit o bancă, apoi au trecut cu duba plină de bani prin drive-thru ca să-și cumpere cafea

Autor: ProMotor 27 feb. 2020 Știri auto

Au jefuit o bancă, apoi au trecut cu duba plină de bani prin drive-thru ca să-și cumpere cafea. Au plătit ca orice client, dar când au scuturat geanta ca să găsească suma cerută, vânzătorii au rămas fără reacție.

Galerie foto

A fost doar o farsă pusă la cale de trei tineri americani. Cei trei au plecat prin oraș cu o dubă. Și ca totul să pară cât mai real, și-au ascuns fețele folosind niște cagule. Mai mult, au avut la ei o geantă plină cu bani falși.

Unii vânzători s-au amuzat când i-au văzut mascați. Ba chiar s-au mirat de atitudinea politicoasă a celor trei. Alții i-au întrebat cu ce se ocupă.

“Am avut o zi reușită la serviciu”, a explicat cu diplomație șoferul.

O tânără care le-a luat comanda i-a făcut pe toți trei să râdă: i-a amenințat că va jefui și le-a arătat că are un cuțit în buzunar. O alta i-a luat peste picior numindu-i “ninja”.

Mascații puși pe glume au trecut fără emoții pe lângă mașina poliției. O fată care i-a întrebat ce doresc le-a dat indicații referitoare la cum pot ajunge la cea mai apropiată bancă. Jumătate de oră mai târziu, cei trei tineri s-au întors la fiecare dintre cei cu care se întâlniseră la drive-thru ca să înlocuiască bancnotele false cu bani adevărați.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide