Jeremy Clarkson asamblând o cutie e mai distractiv decât noul Top Gear? – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
Jeremy Clarkson asamblând o cutie e mai distractiv decât noul Top Gear? – VIDEO

 


În timp ce al doilea episod din noul sezon Top Gear a înregistrat o scădere în audienţe de mai mult de o treime, în comparaţie cu episodul de săptămâna trecută, un filmuleţ postat de Jeremy Clarkson în care asamblează o cutie de carton, devine viral pe internet, scrie Carscoops.com.

Fostul prezentator TG Jeremy Clarkson a fost filmat de colegii săi James May şi Richard Hammond, în timp ce încercă să asambleze o cutie de carton. Prin intermediul acestui clip vor să demostreze că până şi atunci când fac un lucru foarte banal au mai mult succes decât noua emisiune Top Gear. 

Videoclipul, care a fost postat pe canalul personal de YouTube a lui James May, are în acest moment aproape un milion şi jumătate de vizualizări, iar fanii spun deja că filmul este mult mai distractiv decât noul Top Gear, chiar dacă are doar 3 minute şi 22 de secunde în care Clarkson se joacă cu o cutie.

Noul sezon Top Gear a fost atât de slab încât criticii l-au denumit „Flop Gear”, flop înseamnând eşec în limba engleză, iar noua gazdă Chris Evans a fost declarat un înlocuitor jalnic pentru Jeremy Clarkson”. Nici noul coleg de platou, Matt LeBlanc (actor care a jucat în serialul Friends), nu a scăpat de comentariile răutăcioase, acesta fiind denumit „Mr. Wooden” (domnul de lemn). 
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide