Jeremy Clarkson, suspendat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător

Autor: Andrei Ştirbu 11 mart. 2015 Știri auto

Au trecut 11 ani de când Jeremy Clarkson a aruncat pumni către faţa cuiva, timp în care a fost implicat în atât de multe controverse încât le-am uitat şirul (ba nu, nu le-am uitat, le detaliem imediat într-un articol). În cele din urmă, tot pumnul său l-a scos din joc.

În 2004, Clarkson l-a pocnit pe Piers Morgan peste faţă, în cadrul British Press Award, acesta fiind – după spusele din cărţile sale – singurul pumn pe care l-a dat vreodată cuiva. Cel puţin până acum .

Clarkson tocmai a fost suspendat de către postul britanic BBC, în urma unei altercaţii cu un producător al postului, produsă săptămâna trecută în timpul unor filmări în Surrey. Evenimentul a pornit o „investigaţie internă”, aşa că poliţia nu a fost implicată. Declaraţia oficială sună cam aşa: „În urma unei altercaţii cu unul dintre producătorii BBC, Jeremy Clarkson a fost suspendat pe durata investigaţiei. Nimeni altcineva nu a fost suspendat. TopGear nu va fi difuzat în această duminică. Momentan, nu mai avem nimic de declarat.”

Conform publicaţiei britanice Mirror, lui Jeremy Clarkson i-ar fi sărit ţandăra în timpul unei filmări săptămâna trecută, lovindu-l pe unul dintre producători (Oisin Tymon, 36 de ani) pentru că nu ar fi reuşit să-i aducă mâncarea în timp util. Am face o glumă cu Snickers aici…

Oisin Tymon

„Ce se va întâmpla, deci, cu show-ul TopGear?” – probabil că te-ai întrebat deja, în speranţa unui răspuns clar. Ei bine, tot ce ştim până acum este că episodul programat pentru 22 martie, penultimul din serie, a fost scos din grilă şi înlocuit cu un documentar despre Caraibe. Şi episodul care ar fi trebuit transmis în această duminică a fost amânat. 

În timp ce oficialii BBC s-au abţinut de la explicaţii detaliate pentru decizia de a-l suspenda pe Clarkson, prezentatorii TopGear au pornit o discuţie pe Twitter despre ce anume ar trebui să difuzeze BBC2 în această duminică. May a propus un documentar despre avioane.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide