Jocul Street Tuning Evolution te pune să îţi construieşti maşina, iar apoi să o conduci

Autor: Iulian Dnistran 03 feb. 2015 Știri auto
Jocul Street Tuning Evolution te pune să îţi construieşti maşina, iar apoi să o conduci

Street Tuning Evolution e un joc cu maşini care are o campanie de finanţare pe site-ul IndieGogo. Cu alte cuvinte, jocul nu există încă, dar poţi să donezi bani pentru ca dezvoltatorii să îşi atingă scopurile şi să scoată jocul pe piaţă. Iar după cum arată lucrurile acum, pare a fi o investiţie interesantă.

Spre deosebire de multe alte jocuri – unde apeşi pe două-trei butoane şi ţi-ai îmbunătăţit toată maşina – Street Tuning Evolution te transformă într-un mic mecanic înainte de a te trimite într-o lume virtuală liberă, unde te aşteaptă oponenţi reali.

Cu alte cuvinte, jocul ăsta, care va fi disponibil pentru Windows şi Mac, îţi oferă posibilitatea să desfaci maşina în peste 50 de piese separate – de la pistoanele motorului şi până la uşi. Mai mult, stricăciunile provocate de accidente se vor aplica şi motorului, astfel că vei putea repara sau schimba doar piesele de care ai nevoie. Şi, ca şi cum nu ar fi de ajuns, vei putea modifica piesele pe care le montezi.

Am spus mai devreme de o lume virtuală unde te aşteaptă oponenţi reali. Potrivit descrierii campaniei, dacă banii adunaţi vor fi suficienţi, jocul va fi un multiplayer imens, cu curse la tot pasul.

VIDEO:

Tu ce zici: ai da bani pentru un astfel de joc?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide