Joshua Vides creează un BMW X4 M Competition unic

Autor: Marius Vișan 09 oct. 2021 Știri auto

BMW M pătrunde pe scena artistică din Los Angeles, după ce a început o nouă colaborare cu Joshua Vides şi BMW X4 M Competition.

Această colaborare cu artistul american, ale cărui lucrări se joacă cu percepţia obiectelor ca schiţă şi estompează graniţele dintre desen şi realitate, a produs un BMW X4 M Competition pictat manual, dinamica sa fiind subliniată datorită stilului inconfundabil al lui Joshua Vides şi aplicării liniilor negre pe un fundal alb. Încă din copilărie, fiul unor imigranţi din Guatemala a fost un mare fan al mărcii BMW. Pentru el, această colaborare reprezintă împlinirea unui vis mult preţuit.

Premiera globală a BMW X4 M Competition x Joshua Vides a avut loc la showroomul exclusiv [SPACE] by BMW în The Grove din Los Angeles. Aceasta a găzduit şi o colecţie de merchandising dedicată BMW şi BMW M creată de Joshua Vides.

Anul acesta, el vinde o ediţie limitată a colecţiei prin propriile sale canale. Skaterul profesionist Ishod Wair, care este şi un mare pasionat al BMW M, a pozat pentru catalog împreună cu automobilul.

Această colecţie include şi articole de îmbrăcăminte, cum ar fi tricouri şi hanorace. Pe lângă acestea mai sunt și alte articole de zi cu zi, cum ar fi căni termice, şi chiar produse de decoraţiuni interioară, cum ar fi covoare – toate cu logo-uri în stilul lui Joshua Vides.

În seara dinaintea premierei oficiale, artistul a sărbătorit o avanpremieră exclusivă a BMW X4 M Competition x Joshua Vides la [SPACE] by BMW, împreună cu familia şi prietenii. Automobilul unic a fost prezentat oaspeţilor selectaţi pe 7 octombrie, ca parte a unei avanpremiere cu lucrări de Joshua Vides.

BMW X4 M Competition by Joshua Vides

Automobilul va fi disponibil pentru vizionare de către publicul larg începând cu 8 octombrie, înainte de a fi transferat în noiembrie în flota de automobile a BMW M GmbH.

Joshua Vides: „Sunt extrem de fericit că am putut lucra cu BMW şi BMW M în acest proiect. De când aveam vreo 7-8 ani, mi-am dorit să deţin un BMW. A fost incredibil să pot aplica propriile mele idei la proiectarea unui BMW X4 M Competition”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide