Kalashnikov lansează o maşină electrică. 0-100 km/oră în 6 secunde şi o autonomie de 350 de km – VIDEO – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Compania Kalashnikov este cunoscută pentru realizarea legendarei arme AK-47, însă ruşii au dezvăluit recent un concept denumită CV-1, în cadrul Forumului Tehnic Militar Internaţional al Armatei 2018 din Kubinka.

Conceptul CV-1 este un vehicul electric bazat pe modelul IZH-21252 Kombi construit între 1973 şi 1997. În ciuda stilului vechi al caroseriei, maşina are o mulţime de detalii tehnice moderne.

Privind în faţă, conceptul a fost echipat cu o nouă grila şi şase unităţi de iluminat cu LED-uri. Mergând mai departe vedem nişte geamuri fumurii şi roţi din aliaj uşor, cu un finisaj alb. Modelul are, de asemenea, stopuri închise la culoare şi un port de încărcare electric sub trapa din spate.

Reprezentanţii Kalashnikov au declarat că acest concept are „mai multe sisteme originale” dezvoltate de grup. Acestea includ, aparent, un acumulator modular de 90 kWh, un sistem de încărcare de mare viteză şi un invertor revoluţionar.

Compania nu a spus câte motoare electrice are maşina sau puterea pe care o produc, dar a confirmat că poate accelera de la 0 la 100 km / h în şase secunde. În ceea ce priveşte raza de acţiune, şoferii se pot aştepta la o autonomie de 350 km.

VIDEO

 Comentarii
Inchide