KAMIQ este cel mai nou crossover din gama Skoda. Lansarea europeană va avea loc în luna martie

Autor: Marius Vișan 24 ian. 2019 Știri auto
KAMIQ este cel mai nou crossover din gama Skoda. Lansarea europeană va avea loc în luna martie

KAMIQ este cel mai nou crossover Skoda de pe piaţa europeană şi marchează următorul pas în creşterea producţiei de SUV-uri a producătorului ceh. 

Modelul ŠKODA KAMIQ este un crossover urban care se prezintă ca un partener ideal în viaţa de zi cu zi în oraş, şi în afara acestuia. KAMIQ a fost lansat deja pe piaţa din China. Numele se încadrează în lista de modele Skoda, majoritatea începe cu K şi se termină cu Q.

Cu noul ŠKODA KAMIQ, constructorul ceh face următorul pas în campania de creştere a segmentului SUV şi îşi extinde oferta cu un model compact, orientat spre stilul de viaţă al clientului european. 

Modelul ŠKODA KAMIQ combină agilitatea şi manevrabilitatea unei maşini compacte, cu avantajele unui SUV – poziţia mai înaltă a scaunelor, o vizibilitate mai bună, accesul mai uşor în maşină, precum şi o gardă la sol mai mare. 

KAMIQ este un cuvânt ce provine din limba inuiţilor din nordul Canadei şi Groenlandei, care se referă la ceva ce se potriveşte ca o mănuşă, în orice situaţie.

Premiera mondială a noului ŠKODA KAMIQ va avea loc la Salonul Auto de la Geneva între 5 şi 17 martie 2019.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide