Kevin Hart, celebrul actor de comedie, a fost rănit într-un accident de maşină – FOTO

Autor: Marius Vișan 02 sept. 2019 Știri auto

Cunoscutul actor de la HOLLYWOOD, Kevin Hart, un alt pasager aflat în maşină, precum şi şoferul său au suferit un accident de maşină în California.

Se parcă că acesta se afla la bordul unui Plymouth Barracuda când maşina s-a abătut de pe drumul aflat în Malibu Hills, puţin după miezul nopţii, în noaptea de duminică. Autoturismul a rupt parapetul de protecţie de pe marginea drumului şi a ajuns într-o groapă.

Hart şi şoferul maşinii, Jared Black, au suferit „grave răni la spate” şi au fost transportaţi la un spital din apropiere, potrivit autorităţilor.

GALERIE FOTO

Black se afla la volanul automobilului lui Hart, un model 1970 Plymouth Barracuda, când a pierdut controlul maşinii, care a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit.

Doi dintre pasageri au rămas blocaţi în maşină. Hart a fost primul scos din maşină, a fost transportat la reşedinţa sa din apropiere, pentru a primi îngrijiri medicale, iar apoi a fost dus la spital.

Cel de-al treilea pasager, o femeie, nu a suferit răni care să necesite îngrijirea la spital.

Poliţiştii au stabilit că Black nu consumase alcool.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide