Kia a dezvăluit astăzi noul ProCeed shooting brake

Kia a dezvăluit astăzi noul ProCeed shooting brake

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Kia Motors a dezvăluit astăzi noul Kia ProCeed shooting brake. Noul model a fost lansat la Salonul Auto de la Paris 2018, iar acesta îmbină designul uimitor cu spaţiu şi versatilitatea unui tourer într-o caroserie shooting brake în cinci uşi. Modelul Pro-Ceed va fi comercializat exclusiv şoferilor europeni la începutul anului 2019.

Purtând mai departe numele celei de a doua generaţii a coupé-ului în trei uşi Kia pro_cee’d, noul model ProCeed a fost desenat şi proiectat în Europa. Un produs al centrului european de design Kia şi al echipelor de cercetare-dezvoltare din Frankfurt, Germania, modelul ProCeed va fi fabricat în uzina de la Žilina, Slovacia. Acesta va fi construit alături de Kia Ceed şi Ceed Sportswagon, modele lansate la începutul acestui an.

La interior, modelul ProCeed are o cabină ergonomică la fel ca fratele său Ceed. Habitaclul este caracterizat de suprafeţe moi la atingere, de înaltă calitate, cu inserţii metalice şi o planşă de bord cu dispunere orizontală. Sistemul de infotainment cu touchscreen de 7.0 inch, dezvoltat de Kia, este aşezat în centrul planşei de bord, cu sistemul audio şi gurile de ventilaţie situate dedesubt. Planşa de bord este uşor îndreptată spre şofer, pentru a uşura uti-lizarea în timpul condusului.

Producţia modelului ProCeed cu caroserie shooting brake începe în Noiembrie, iar vânzările sale exclusiv pe teritoriul Europei vor începe în primul trimestru al anului 2019.

 Comentarii
Inchide