Kia a furnizat o flotă de 120 de automobile pentru Australian Open 2019 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 09 ian. 2019 Știri auto

Kia Motors Corporation a furnizat o flotă de automobile pentru Australian Open 2019, marcând cel de-al 18-lea an consecutiv în care joacă rolul de sponsor major al turneului de Grand Slam din Asia-Pacific.

Ceremonia oficială de predare a automobilelor a avut loc astăzi în Federation Square din Melbourne, iar Rafael Nadal, ambasadorul Kia şi câştigător a 17 titluri de Grand Slam, a prezentat cele 120 de automobile Kia oficialilor turneului Australian Open.

Automobilele vor transporta jucătorii, oficialii partidelor şi VIP-urile pe toată durata celor două săptămâni ale turneului, care începe în 14 ianuarie în Melbourne şi se încheie cu finala de simplu masculin care se va desfăşura pe arena Rod Laver în 27 ianuarie.

În decursul ultimilor 18 ani, flota de curtoazie Kia a parcurs milioane de kilometri în zeci de mii de călătorii în care au transportat jucătorii de tenis şi oficialii în condiţii de confort şi siguranţă. În acest an, flota Kia va continua această tradiţie cu ajutorul celor peste 350 de şoferi ai turneului, care se aşteaptă să parcurgă peste 450.000 de kilometri în mii de deplasări în timpul turneului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide