Kia a furnizat o flotă de 120 de automobile pentru Australian Open 2019 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

Kia Motors Corporation a furnizat o flotă de automobile pentru Australian Open 2019, marcând cel de-al 18-lea an consecutiv în care joacă rolul de sponsor major al turneului de Grand Slam din Asia-Pacific.

Ceremonia oficială de predare a automobilelor a avut loc astăzi în Federation Square din Melbourne, iar Rafael Nadal, ambasadorul Kia şi câştigător a 17 titluri de Grand Slam, a prezentat cele 120 de automobile Kia oficialilor turneului Australian Open.

Automobilele vor transporta jucătorii, oficialii partidelor şi VIP-urile pe toată durata celor două săptămâni ale turneului, care începe în 14 ianuarie în Melbourne şi se încheie cu finala de simplu masculin care se va desfăşura pe arena Rod Laver în 27 ianuarie.

În decursul ultimilor 18 ani, flota de curtoazie Kia a parcurs milioane de kilometri în zeci de mii de călătorii în care au transportat jucătorii de tenis şi oficialii în condiţii de confort şi siguranţă. În acest an, flota Kia va continua această tradiţie cu ajutorul celor peste 350 de şoferi ai turneului, care se aşteaptă să parcurgă peste 450.000 de kilometri în mii de deplasări în timpul turneului.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide