Kia a prezentat în premieră Concept SP

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Kia a dezvăluit în această săptămână Concept SP, în premiera mondială la Salonul AutoExpo 2018 din New Delhi – India, alături de alte 16 modele globale Kia.

Conceptul SP oferă o privire asupra a ceea ce pasionaţii auto vor primi odată ce Kia lansează vânzările în India în a doua jumătate a anului 2019. Cu linii inspirate din tradiţia indiană şi punând accent pe tehnologia avansată, conceptul Kia SP este o dovadă a planurilor companiei de a introduce în viitorul apropiat automobile care să răspundă modelului pieţei indiene, aflată în continuă schimbare.

SUV-ul futurist, cu stilul său îndrăzneţ şi ADN-ul unic al designului Kia, este destinat să satisfacă tinerii consumatori indieni care caută o combinaţie perfectă între frumuseţea sofisticată, tehnologia revoluţionară şi funcţionalitate de top. Combinaţia între apectul său lat şi stabil, profilul sportiv şi lung al capotei şi detaliile futuriste vor stabili fără îndoială noi standarde pentru SUV-urile compacte din India.

Partea frontală robustă a conceptului SP combină designul îndrăzneţ cu grila unică şi distinctă “nas de tigru” Kia dar şi cu multe alte detalii futuriste. 

Designul interior elegant al conceptului SP se potriveşte perfect cu un stil senzorial avansat şi o sensibilitate dinamică, având un aspect inedit care îmbunătăţeşte confortul. Caracteristicile atrăgătoare, elementele de înaltă tehnologie şi designul modern al habitaclului transformă interiorul SP Concept într-o oază pentru tinerii trend-setter-i.

Obiectivul pe termen lung al Kia a fost acela de a reproduce succesul global al brandului, şi aşa cum spunem la Kia, de a ne asigura că „puterea de a surprinde” se reflectă în tot ceea ce facem în India „.Comentarii
Inchide