Kia lansează la Salonul Auto de la New York modelul Stinger GTS, produs în doar 800 de exemplare – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 21 apr. 2019 Știri auto

Kia va prezenta la Salonul Auto de la New York o ediţie limitată Stinger, denumită GTS, care se va fabrica în doar 800 de bucăţi.

Kia Stinger GTS se remarcă prin noul sistem de tracţiune integrală dinamică (D-AWD), dezvoltat recent, care permite un condus şi mai activ. Numit D-AWD, sistemul a fost optimizat pentru a elimina diferenţa de comportament dintre modelul Stinger GT echipat cu sistemul de tracţiune integrală (AWD) şi cel echipat cu sistemul de tracţiune spate (RWD).

Diferenţialul spate mecanic cu alunecare limitată este adăugat sistemului D-AWD, proiectat pentru a îmbunătăţi tracţiunea şi pentru a distribui mai echilibrat puterea între roţile din spate atunci când este detectată o pierdere de aderenţă.

Sistemul Drive Mode Select amplifică dinamica punţii spate şi vine cu 3 moduri de condus:

    – Modul Confort distribuie 60% din putere către puntea spate pentru un plus de stabilitate
    – Modul Sport distibuie 80% din putere către puntea spate pentru un condus mai captivant
    – Modul Drift distribuie 100% din putere către puntea spate şi menţine treapta de viteză selectată fără a schimba în treaptă superioară

Disponibil fie în varianta D-AWD sau RWD, Stinger GTS păstrează potentul sistem de propulsie de sub capota modelului Stinger GT, compus dintr-un motor V6 twin turbo de 3,3 litri, care produce 370 de cai-putere şi un cuplu maxim de 510 Nm, puterea ajungând la roţi prin intermediul unei transmisii automate cu 8 trepte.

Îmbunătăţirile exteriorului pentru Stinger GTS includ o culoare exclusivă – orange „Federation”, elemente din fibră de carbo, logo GTS în partea din spate şi emblema Stinger care înlocuieşte logo-ul Kia din centrul capotei portbagajului. La  interior, se remarcă volanul şi consola centrală îmbăcate în Alcantara, precum şi plafonul interior acoperit cu material premium Chamude ce imită pielea de căprioară.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide