Kia pregăteşte un nou crossover în familia Ceed

Autor: ProMotor 19 mart. 2019 Știri auto
Kia pregăteşte un nou crossover în familia Ceed

Kia a avut întotdeauna o abordare deschisă şi creativă a diferitelor stiluri de design şi caroserii. Multe dintre ele au fost luate în considerare, şi, în proiectarea noii game Ceed.

Acum, cu o idee care se află deasupra tuturor celorlalte, Kia este pregătită să primească un nou model în familia gamei Ceed.

„Este vorba despre un alt stil, un alt tip de automobil, unul care consid-erăm că merită să fie un nou membru al familiei Ceed. Acesta va face gama Ceed mai puter-nică şi chiar mai captivantă, mai atrăgătoare pentru consumatorii europeni. Designul său nu va avea nimic în comun cu cel pe care l-aţi văzut până acum în familia Ceed. Aceasta va fi următoarea mare surpriză din partea Kia” explică Gregory Guillaume, Vice Preşedinte de Design al Kia Mo-tors Europe.

Odată cu sosirea noilor modele Ceed, Ceed Sportswagon şi ProCeed, cea mai bine vândută gamă de modele Kia nu a încetat să crească, iar cel mai nou membru va face din nou valuri.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide