Kia, singura companie auto din SUA inclusă pe lista revistei TIME a celor mai influente 100 de companii

Autor: Adrian Somai 26 iun. 2023 Știri auto

Kia a anunțat că a intrat pe lista exclusivistă „TIME 100 Most Influential Companies” (Top 100 cele mai influente companii conform revistei TIME), lista evidențiind companiile care au un impact extraordinar în întreaga lume.

Pentru a compune lista, TIME a solicitat nominalizări în diferite sectoare și a chestionat rețeaua sa globală de colaboratori și corespondenți, precum și experți externi. Apoi, editorii TIME au evaluat fiecare nominalizat pe baza unor factori cheie, inclusiv impactul, inovația, ambiția și succesul. Rezultatul este un grup variat de 100 de companii care ajută la trasarea unei căi esențiale înainte.

Astfel, eforturile Kia sunt răsplătite, producătorul concentrându-se în ultimii ani pe a deveni lider în mobilitate prin popularizarea automobilelor electrice și furnizarea de soluții de mobilitate sustenabilă, inclusiv automobile PBV (purpose-built vehicles), promovând o producție mai sustenabilă prin utilizarea materialelor reciclabile și a energiei curate că membru al Climate Group RE100.

„La Kia, credem că mișcarea inspiră idei și suntem onorați să fim incluși pe lista TIME a celor mai influente 100 de companii din 2023”, a declarat Seung Kyu (Sean) Yoon, președinte și CEO, Kia North America și Kia America. „Scopul mărcii Kia este de a oferi produse noi și servicii cu impact semnificativ care să inspire clienții și să le ofere timp pentru activitățile de care se bucură cel mai mult și ne vom continua eforturile de a stabili un model de afaceri inovator și centrat pe client.”

Kia anunță planuri mari în direcția electrificării

Încrederea în brandul Kia continuă să crească pe baza produselor premiate, cum ar fi modelul EV6, care a câștigat recent premiile „2023 North American Utility Vehicle of the Year” (Vehiculul utilitar al anului în America de Nord în 2023) și „World Performance Car of the Year 2023” (Cea mai performantă mașină din lume în 2023). La ora actuală, EV6 este unul dintre cele mai apreciate și mai populare modele din gama constructorului asiatic.

Conducerea Kia nu vrea însă să se oprească aici, producătorul dorindu-și să construiască o gamă de 15 modele electrice la nivel global până în 2027, inclusiv SUV-ul emblematic EV9 dezvăluit recent. Kia va continua să implementeze noi tehnologii și intenționează să ofere funcții de conectivitate tuturor modelelor noi lansate după 2025, permițând clienților să-și  îmbunătățească experiența deținerii automobilului prin actualizări prin satelit (OTA).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kia


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide