La doar 3 ani face cerculețe la volanul unui Ferrari de 1.000 de cai putere – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 28 mart. 2023 Știri auto

Un copil de doar trei ani controlează un Ferrari de 1.000 CP așa cum poate nu mulți adulți ar reuși să o facă. Băiatul de doar trei ani dă dovadă de adevărate abilități în spatele volanului.

Ce fac băieții la vârsta de trei ani? Poate se joacă cu mașinuțe de jucărie sau visează să fie piloți, alții poate vor să fie medici, iar alții pare că au ocazia să facă cerculețe într-un Ferrari.

Un copil de trei ani căruia îi place să se joace cu astfel de „jucării” de sute cai putere este Zayn Sofuoglu din Turcia. Așezat în scaunul său pentru copii, montat pe scaunul șoferului al unui Ferrari SF90 Stradale, Zayn Sofuoglu apasă hotărât pe pedala de accelerație special extinsă pentru el și învârte Ferrari-ul așa cum nu ne-am putea imagina că un copil de trei ani ar putea reuși.

Un băiat în vârstă de doar trei ani controlează exemplar un Ferrari de 1.000 CP

Într-adevăr, este mult mai ușor să faci „gogoși” decât să faci un drift controlat, dar există o mulțime de adulți care nu ar putea face față celor 1.000 CP ai supercar-ului hibrid de la Ferrari și nu ar fi reușit să țină atât de bine mașina.

Care este secretul lui Zayn? Probabil că totul stă în gene și mai ales în puterea financiară de care familia sa dispune. Conform publicației Carscoops, tatăl băiatului este Kenan Sofuoglu, un fost motociclist cu cinci campionate mondiale la activ.

Printre altele, contul de Instagram al lui Zayn merită cercetat pentru a vedea celelalte cascadorii ale lui, care includ mersul pe mai multe motociclete, sărituri dintr-un buggy de off-road, sau mersul pe un jetski Kawasaki.

La prima vedere par lucruri fenomenale, dar trebuie să luăm în calcul nivelul de risc al acestor cascadorii și nu recomandăm nimănui să își lase copilul să execute cascadorii care l-ar putea pune în pericol.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: zaynsofuoglu Instagram


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide