La începutul anului aveam aceste poze despre noul Duster (galerie foto)

Autor: Marius Vișan 31 ian. 2017 Știri auto

ARTICOL ÎN RELUARE (DIN IANUARIE 2017)

Noul model Duster al fabricii din Mioveni va apărea pe piaţă, cel mai probabil, anul viitor. El se va numi Grand Duster, va fi un 4X4 cu 5 sau 7 locuri, care ar putea costa 13.000 de lire sterline, scrie autoexpress.co.uk.

Jurnaliştii englezi spun că deocamdată nu se ştiu detalii despre motorizarea pe care o va avea noua maşină, dar n-ar trebuie să ne aşteptăm la prea multe îmbunătăţiri: „va rămâne neîmpopoţonat, low tech, pentru că focusul este pe exterior. Scaune din stofă, geamuri electrice pe faţă, jante din oţel, Radio DAB, vor fi dotările de bază. La versiunea superioară va avea senzori de control al climei, SAT-NAV şi parcării, ca standard”

Cel mai probabil motoarele disponibile pe actualul Duster se vor regăsi şi pe viitorul model. Cel de 1.2 litri turbo pe benzină va continua să fie disponibil, dar actualul diesel de 1,5 litri este probabil să fie abandonat în favoarea unui motor diesel de 1,6 litri mai mare şi mai puternic.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide