La SAB & Accesorii 2013, Honda a prezentat noua versiune CR-V 1.6 i-DTEC

Autor: Dan Vache 10 oct. 2013 Știri auto

Noul Honda CR-V este disponibil din luna octombrie şi cu noua motorizare diesel 1.6 i-DTEC – prima din seria de noi propulsoare Earth Dreams, ce livrează o putere de 120 CP şi un cuplu maxim de 300 Nm. Noua versiune este oferită numai cu tracţiune faţă şi are un consum mediu de doar 4.5 litri/100km şi emisii de CO2 de doar 119 g/km.

Noul CR-V 1.6 i-DTEC este adresat in special familiilor care îşi doresc un  SUV, dar fără a face compromisuri in privinţa consumului şi a costurilor de întreţinere. In România, Honda CR-V 1.6 i-DTEC este disponibil de la 21.690 euro fără TVA, in echiparea Confort.

În cadrul Salonului Auto Bucureşti & Accesorii 2013, Honda a anunţat deschiderea unui nou dealer operat independent – Honda Nord, poziţionat in zona de nord a capitalei (Pipera). Operaţional din luna noiembrie, noul dealer va comercializa la noul showroom în exclusivitate automobile şi motociclete Honda, piese de schimb şi accesorii. De asemenea, va asigura şi servicii de constatare rapidă, diagnoză, întreţinere, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie-vopsitorie şi ITP.

Până în 2016 noul dealer Honda Nord şi-a propus să comercializeze 600 de automobile şi 200 de motociclete Honda, ponderea cea mai importantă având-o modelele CR-V şi Civic pentru automobile şi gama NC700/750 şi CB500 pentru moto.

Din octombrie Honda oferă, prin reţeaua de dealeri autorizaţi, garanţie de 5 ani sau 160,000 de km. Garanţia este valabilă pentru toate maşinile noi comercializate de Honda Trading România începând cu 1 Octombrie 2013. O extindere de garanţie de până la 24 luni va fi disponibilă contra cost şi pentru automobilele Honda rulate.

În perioada 1 Octombrie – 31 Decembrie 2013, fiecare autovehicul Honda nou va fi comercializat şi cu un set de anvelope de iarnă (Bridgestone sau Pirelli) cadou. Campania de anvelope cadou se va cumula cu campaniile de preţ şi cu Programul de Garanţie Extinsă Honda.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide