La un pas de un nou record de viteză: Doar 203 km/h în localitate!

Autor: Cristian Agatie 07 iun. 2021 Știri auto

Un șofer din Brașov a fost la un pas de un nou record de viteză în localitate. Acesta a fost surprins de aparatul radar cu o viteză de 203 km/h.

Intră în Galeria FOTO

Constructiv, sunt destul de multe mașini pe șosele care pot depăși ușor 200 km/h. Prin urmare, să mergi cu o astfel de viteză nu ține de bărbăție, abilități sau performanțe – este exclusiv o problemă de inconștiență. Să faci acest lucru în localitate aglomerată, așa cum este Brașov, înseamnă să dorești moartea cuiva. De aceea ne dorim pedepse mai mari pentru cei care circulă cu o viteză mult peste limita legală, în special în localități.

Un tânăr de 23 de ani a fost înregistrat de aparatul radar, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 203 kilometri pe oră pe Calea București din Brașov. Nu știm ce satisfacție i-a adus această performanță, dar este cert că s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile, dar și cu o amendă deloc neglijabilă, care pornește de la 1.305 lei.

La un pas de un nou record de viteză: Cum au oprit polițiștii o cursă nebună

„La data de 06 iunie 2021, în jurul orei 01:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 23 ani, care conducea un autovehicul pe strada Calea București din municipiul Brașov, fără a respecta limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum, respectiv rulând cu o viteză de 203 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, fiind dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, informează IPJ Brașov.

Pe cât pare de spectaculoasă viteza brașoveanului inconștient, pe atât este de departe de recordul de viteză în localitate. Acesta este posibil să fie de 216 km/h și a fost consemnat în urmă cu un an, în localitatea Podirei, Bistrița Năsăud, pe DN17.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide