Lamborghini Aventador cu peste 1.200 de cai putere, bun de dus la groapa de gunoi

Autor: Promotor 19 ian. 2020 Știri auto

Un Lamborghini Aventador tunat de Mansory a luat foc în timp ce rula într-un tunel din Praga. Când pompierii au ajuns la fața locului, hypercar-ul era deja carbonizat.

GALERIE FOTO

Brigada de Pompieri din Praga a făcut publice imaginile dezastrului. Un Lamborghini Aventador tunat a ars complet.

Modificată de celebra companie de tuning Mansory, unitatea V12 twin-turbo de 6,5 litri a bolidului dezvolta 1.250 de cai putere, îl făcea să accelereze de la 0 la 100 km/h în 2,6 secunde și să atingă o viteză maximă de 380 km/h.

Mașina exotică a ars complet în tunelul Bubenec vineri după-amiază. Șoferul a reușit să iasă la timp din mașină și nimeni nu a fost rănit. Autoritățile au reușit să închidă circulația în tunel în timp util, pentru a evita ca alți șoferi să ajungă în preajma mașinii exotice în flăcări.

Primele cercetări arată că Aventador-ul a luat foc din cauza unei defecțiuni tehnice, iar pagubele sunt estimate la peste 300.000 de euro. Nici jantele din aliaj de 20 de inci pe puntea față și 21 de inci pe puntea spate, cu inserții din fibră de carbon, nu au scăpat din incendiu. Rămâne de văzut dacă defecțiunea a fost cauzată de intervenția echipei Mansory asupra motorului.

Mansory a construit kit-ul special Carbonado, cu care era echipat și acest Lamborghini, în doar șase unități. Kit-ul include un pachet aerodinamic și un pachet widebody, care lățește mașina cu aproximativ 50 de milimetri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twiter Hasici Praha



Comentarii
Inchide