Lamborghini Huracan Performante Spyder. URAGANUL de 600 de cai ”loveşte” Geneva – VIDEO

Autor: Marius Vișan 08 mart. 2018 Știri auto

Acum un an Lamborghini a dezvăluit versiunea hardcore Huracan Performante. Acum, italienii au venit cu ceva şi mai nou – Huracan Performante Spyder. Fătă îndoială acesta a făcut furori la Geneva Motor Show.

Noul Huracan Performante Spyder are un acoperiş soft-top ca cărui deschidere se face în 17 secunde. Sub capotă se află un V10 de 5.2 litri cu aspiraţie naturală care dezvoltă  631 CP şi cuplu de 600 Nm. 

Citeşte şi Primul Duster cu şenile a intrat în posesia Jandarmeriei din Braşov – VIDEO

Sprint-ul de la 0 la 100 km / h a scăzut de la standardul Spyder de 3,4 secunde la 3,1. Viteza maxima este identică – 325 km / h.

La fel ca Performante Coupe, noul Spyder beneficiază de o suspensie îmbunatăţită, direcţie mai responsive şi tracţiune integrală permanentă. 

Pasionaţii pot comanda deja noul Lamborghini Huracan Performante Spyder pe diferite pieţe din întreaga lume, dar vor trebui să aştepte cel puţin până în vară pentru a se livra.

Preţurile încep de la 219.585 dolari în Europa, 195.077 de lire în Regatul Unit şi 308.859 de dolari în SUA. 

GALERIE FOTO

Citeşte şi Toţi şoferii care sunt opriţi în trafic rămân cu maşinile ”marcate” de poliţişti. Care este motivul

Citeşte şi Degeaba dai semnal dacă nu te uiţi în oglinda retrovizoare – VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide