Land Rover pregăteşte o ediţie superluxoasă a lui Ranger Rover, pentru a rivaliza cu Bentayga

Autor: Andrei Ştirbu 28 sept. 2015 Știri auto

Cel-mai-cel SUV din lume, Bentley Bentayga, a ridicat puternic etalonul în segmentul SUV-urilor superluxoase. Acum Jaguar Land Rover vrea să-şi doteze cel mai mare SUV al său pentru a rivaliza cu noul tătic britanic al opulenţei.

Departamentul Special Vehicle Operations al JLR pregăteşte o ediţie specială a lui Range Rover, suficient de luxoasă încât să poată fi luat în considerare ca alternativă pentru Bentayga. Nu este deosebit de ciudat ca Land Rover să fie printre primii care reacţioneză la provocare, având în vedere că ei au dat naştere trendului maşinilor foarte mari şi foarte luxoase.

„Nu am fost niciodată îngrijorat de ameninţarea Bentley – tot timpul m-am gândit că ar fi o oportunitate nouă de a creşte segmentul” a declarat pentru Autoexpress John Edwards, directorul JLR Special Vehicle Operations.

Tot ce ştim până acum este că cel mai scump şi mai luxos Ranger Rover va costa 272.000 € (200.000 ˆ£). Sau, în fine, ar putea să coste şi 200.000 de lire sterline, după cum Edwards a confirmat întrebarea celor de la Autoexpress. Astfel, preţul de 160.000 de lire cerut de Bentayga să fie „ieftineală” în lumea celor care nu ţin cont de etichetele de preţ. 

Pentru a atinge targetul, versiunea superspecială a lui Land Rover va oferi un grad de personalizare mai mare ca niciodată – cu vopseluri şi interioare create special pentru client. Vom vedea minunăţia anul viitor. Până atunci, putem să ne facem o idee despre ce este în stare să întreprindă JLR uitându-ne la imaginile cu ediţia specială Holland & Holland.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide