LANSARE. Gândul.ro lansează emisiunea Gândul Green cu Dan Vardie

Autor: ProMotor 23 sept. 2020 Știri auto
LANSARE. Gândul.ro lansează emisiunea Gândul Green cu Dan Vardie

Publicația online gandul.ro lansează emisiunea Gândul Green, singura emisiune din România care dezbate cele mai ”verzi” subiecte, alături de cei mai ”eco-friendly” invitați!

Emisiunea este prezentată de Dan Vardie – unul din cei mai importanți jurnaliști/ editori din domeniul auto în Europa, fondatorul celui mai cuprinzător Juriu European AUTOBEST- 31 de țări membre, autorul proiectelor ECOBEST Challenge, HUblot Nastiebang, ZENITH Range Rover și Alfa Romeo Chronoswiss Regulateur Quadrifoglio, precum și fondatorul galelor CAESAR Gala Awards și TEMPORIS Gala Awards – și va fi difuzată pe site-ul Gândul (gandul.ro), pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube al publicației, în fiecare miercuri la ora 21.00 și redifuzată joia de la ora 10.00.

Pentru mine este o mare bucurie să încep acest proiect alături de colegii de la gandul.ro. Evoluțiile legate de electromobilitate pentru care am pledat constant în ultimii ani, m-au făcut să extind discuția despre „green” dincolo de mașini. Energia verde provenită din resurse regenerabile este singura sursă sustenabilă pentru o electromobilitate sustenabilă. Emisiunea va aborda și alte subiecte legate de acest univers din perspectiva celui care ne privește și vrea să înțeleagă ce poate să facă, pentru a deveni un utilizator al oricăror tehnologii verzi, dacă nu chiar un `prosumator`- consumator și producător de electricitate în același timp” a declarat Dan Vardie pentru Gândul.

Principalele subiecte abordate în emisiunea săptămânală vor fi centrate pe aspecte ce țin de reciclare, transportul verde, energia regenerabilă, device-urile și casele inteligente, viitorul electric, smart city și multe altele.

Site-ul publicației online gandul.ro a înregistrat rezultate tot mai bune de la începutul anului 2020, ajungând, în luna august 2020, la peste 2,7 milioane de cititori unici.

În luna februarie a acestui an, site-ul și-a schimbat atât designul și platforma, cât și domeniul, trecând de la gandul.info la gandul.ro. Tot începând cu februarie echipa gandul.ro s-a mărit și s-a concentrat pe zona de content video, prin emisiunea Gândul LIVE cu Emma Zeicescu, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 11.30.

Site-urile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro și apropotv.ro, sunt parte a Grupului Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide