Lexus lansează primul său model electric

Autor: Marius Vișan 11 nov. 2019 Știri auto
Lexus lansează primul său model electric

Lexus introduce primul său vehicul electric la Expoziția Internațională a Automobilelor din Guangzhou care are loc pe 22 noiembrie.

Modelul este destinat piețelor din China și Europa, iar producția urmează să înceapă în 2020.

Lexus intenționează să dezvăluie prima masina electrică cu baterii pe noiembrie 2019 – lărgindu-și astfel gama de vehicule pentru a răspune nevoilor clienților din diferite regiuni ale lumii.

Până în 2025, marca Lexus va avea versiuni electrificate disponibile pentru toate modelele Lexus, iar compania își propune ca vânzările modeleor electrificate să le depășească pe cele are modelelor convenționale care folosesc motoare cu combustie internă.

Pașii anunțați pentru anii viitori ar fi lansarea unor modele plug-in și a mai multor modele cu baterii, bazate pe o nouă platformă denumită BEV.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Toyota


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide