Lecţia de germană: astăzi învăţăm despre noul Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet [FOTO-VIDEO]

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

Update foto – Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet, în toată splendoarea, desenat de X-Tomi Design


Daimler îşi extinde gama sub-brand-ului său Mercedes-Maybach cu producţia limitată a lui S 650 Cabriolet, model ce va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Los Angeles, anunţă Carscoops.com.

Un teaser lansat de Mercedes în social media sugerează că, la fel cum modelele sedan Mercedes-Maybach sunt variante ale modelelor sedan Mercedes-Benz S-class, S650 Cabrio va fi o ediţie chiar mai luxoasă cu o aromă de Cabrio S-Class.

Cu toate acestea, în timp ce limuzinele Maybach au ampatamentele alungite, se pare că S650 Cabrio îşi va păstra amprenta S-Class Cabriolet neschimbată. 

Informaţii oficiale în legătură cu motorizările nu prea există, însă din imagini putem vedea C[ la interior noul Maybach nu duce lipsă de dotări de ultimă oră. Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide