Lecţie de supravieţuire: A stat şase zile blocată în maşină în urma unui accident

Autor: Cristian Agatie 03 aug. 2019 Știri auto
Lecţie de supravieţuire: A stat şase zile blocată în maşină în urma unui accident

Belgianca a îndurat un adevărat calvar până în momentul în care maşina ei a fost găsită într-un şanţ acoperit cu crengi şi tufişuri. Situaţia a fost cu atât mai dramatică cu cât aceasta a trebuit să îndure o perioadă de caniculă extremă, cu temperaturi care au depăşit 40 de grade Celsius.

Accidentul s-a produs seara târziu, pe când Corine Bastide se întorcea de la serviciu. Belgianca a piedut controlul volanului într-un sens giratoriu, iar maşina s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Când şi-a revenit din şoc, povesteşte Corine, a auzit telefonul mobil sunând, dar nu a putut răspunde deoarece nu-şi putea mişca mâna şi piciorul stâng.

”La început, era o căldură sufocantă şi am reuşit să deschid o portieră, cu piciorul. În weekend a început să plouă şi era agreabil, dar, pe de altă parte, a trebuit să dorm în apă două nopţi, sâmbătă şi duminică, când a plouat mult şi era foarte frig”, povesteşte belgianca. 

În cele din urmă, strigătele ei au fost auzite de alţi şoferi, la aproape o săptămână după ce familia o dăduse dispărută. Corinne Bastide a suferit mai multe operaţii şi medicii spun că viaţa ei nu mai este în pericol. A rămas însă cu pareză pe partea stângă.

sursa: digi24.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide