Lewis Hamilton îşi vinde maşina. Cât costă o maşină de campion – FOTO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto

Dacă simţiţi că garajul tău are nevoie de S-Class de ce să nu alegi un Maybach? Mai exact, unul care anterior a fost deţinut de Campionul Mondial de Formula 1, Lewis Hamilton.

Mai exact este vorba de un Mercedes-Maybach S600 ce a fost listat pe Autotrader, la preţul de 104,990 de lire sterline (119.029 de euro), maşina oferind un număr mare de caracteristici impresionante, cum ar fi jantele din aliaj de 22 de inci, ectane pentru tetiere sau camera 360 de grade.

„Aceasta este o masina extrem de luxoasă”, a declarat directorul AutoTrader, Erin Baker. „Clasa S standard este una dintre cele mai rapide maşini pe care Mercedes le produce, iar această ediţie Maybach este high-end, oferind confortul suprem amestecat cu tehnologia de vârf”.

„Ca şofer de F1 pentru Mercedes şi campion mondial de patru ori, nu este deloc surprinzător faptul că Lewis a avut parte de cea mai bună ofertă. Mercedes ar fi trebuit să-i ofere ceva destul de special pentru a-l înlocui pe acesta, poate că va fi noul Mercedes-AMG Proiectul One hypercar. „

GALERIE FOTOMarius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide