Ce a făcut, de fapt, Lidia Buble cu mașina primită cadou de la Răzvan Simion după despărțire?

Autor: David Andrei 27 ian. 2021 Știri auto

Lidia Buble a primit cadou o mașină de la fostul său iubit, Răzvan Simion, în ziua în care a împlinit 26 de ani. Cei doi și-au spus adio însă, anul trecut. Ce a făcut artista cu mașina?

GALERIE FOTO

În iunie 2019, în ziua în care a împlinit 26 de ani, Lidia Buble a avut parte de o surpriză de proporții. Cel care îi era atunci iubit, Răzvan Simion, i-a dăruit mașina la care visa: un Ford Mustang GT Fastback în nuanța Ruby Red. Lidia s-a trezit cu mașina în fața casei.

“Cel mai divin cadou! Mașina la care visez de o viață. Nu mai am cuvinte…te iubesc!” a fost mesajul care a însoțit imaginile cu ea alături de mașină, pe contul său de Instagram. Dar, după o relație tumultoasă, cei doi au pus capăt relației. Ce s-a întâmplat cu Mustang-ul de zeci de mii de euro, primit cadou de artistă?

Lidia Buble a decis să păstreze mașina primită cadou și după despărțire

Acum în vârstă de 27 de ani, Lidia Buble încă mai păstrează mașina după despărțirea de realizatorul emisiunii “Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Ford-ul roșu este mașina pe care o folosește zilnic.

47.150 de euro era prețul de pornire al versiunii primite de ea. Numai vopseaua multi-strat Ruby Red, în care este vopsit coupe-ul american, costa 1.300 de euro.

Mașina pe care o conduce interpreta hit-ului „Mi-e bine” are motor V8 de 5.0 litri, care dezvoltă 450 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată cu 10 trepte. În vara anului trecut, fotografii Cancan au surprins mașina Lidiei la o vulcanizare din Sectorul 1. Doi prieteni i-au sărit în ajutor atunci când a făcut pană.

Înainte de a conduce Mustang-ul coupe de culoare roșie, Lidia a avut o mașină complet diferită față de cea pe care o are acum. Un Hyundai Elantra de culoare neagră i-a fost alături aproximativ trei ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide