Lidl România a oferit o mașină unui client norocos

Autor: Marius Vișan 20 mai 2021 Știri auto

Lidl România a derulat de curând un concurs dedicat clienților și iubitorilor de mobilitate, iar premiul cel mare a constat într-o mașină. Astfel, norocosul câștigător al premiului cel mare a intrat în posesia unui hatchback BMW Seria 1 nou-nouț.

Este vorba de un model BMW Seria 1 118d, care, în configuratorul BMW, are un preț de 31.832 de euro (TVA inclus). Sub capota mașinii se găsește un motor diesel în patru cilindri, de o capacitate cilindrică de 2,0 litri. Acesta produce 150 de CP.

Seria 1 este setată ca model de bază pentru gama de produse BMW. Hatchback-ul în general este un tip de caroserie destul de confortabil pentru șofer și pasageri, nu foarte spațios în comparație cu sedanul sau SUV-ul, dar compact. Totodată, acesta are o aerodinamică bună, este ușor de controlat și are o greutate relativ mică.

Lidl a oferit câștigătorilor o mașină și zece biciclete electrice

Apropo de mobilitate, pe lângă această mașină, Lidl a mai oferit ca premii și zece biciclete electrice pliabile. Prețul unei astfel de biciclete depășește 3.700 de lei. Autonomia de care dispune este de aproximativ 55 de km.

Despre Lidl România

Lidl a intrat pe piața locală din România în anul 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. În cursul anului 2011, magazinele Plus au fost redenumite în Lidl.

În 2021, rețeaua a ajuns la peste 290 de magazine, 5 sedii logistice și peste 9000 de angajați. Afacerile Lidl au trecut, în anul fiscal 2019, de 10 miliarde de lei. Discounterul german şi-a majorat cifra de afaceri anul trecut, în plină pandemie. Astfel, afacerile Lidl s-au apropiat de 12,5 mld. lei în 2020.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Lidl România / Facebook, BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide