Lista cu principalale lansări de la Salonul Auto de la Frankfurt 2017 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 11 sept. 2017 Știri auto

Salonul Auto de la Frankfurt 2017 este foarte aproape, aşa că am făcut o listă cu lansările mondiale şi europene ce urmează să fie prezentate în cadrul acestui eveniment. 

Cea de-a 67-a ediţie a Salonului, cunoscută şi sub numele de Internationale Automobil-Ausstellung sau IAA, începe pentru presă pe 12-13 septembrie, urmată de perioada 16-24 septembrie în care va fi deschis şi pentru publicul larg. 

Brandurile germane şi marcile lor afiliate vor fi în plină forţă la show-ul de la Frankfurt. Cele mai importante sunt Audi A6 Concept, noul BMW X3 şi Concept X7.

Iată o listă cu cele mai aşteptate lansări:

Alpina D5 S Diesel

Audi A4 Avant şi A5 Sportback G-Tron

Audi A7 Sportback

Audi A8

 Audi RS4 Avant

Bentley Continental GT

Bentley Mulsanne Limited Edition

Brabus Mercedes-AMG E63 S 

Brabus Rocket 900 Cabrio

BMW Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 şi M2

BMW Seria 3 EV

BMW Seria 6 Gran Turismo

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide