Livrare gratuită pentru cei care își comandă online o mașină Dacia – VIDEO

Autor: ProMotor 20 iul. 2020 Știri auto

Pandemia de Covid-19 i-a obligat pe mulți producători auto să se adapteze la noile reguli privind răspândirea virusului. Astfel, Groupe Renault Romania introduce noi servicii pentru platformele sale de vânzări online.

Începând din primăvară, clienții au posibilitatea să achite mașina dorită integral online și, de asemenea, pot opta pentru serviciul de livrare la domiciliu. Astfel este evitată interacțiunea fizică dintre client și personalul Renault, sau efortul deplasării la showroom.

Campania Dacia „Acțiune specială livrare gratuită la domiciliu”

Campania este destinată persoanelor fizice și juridice care plasează o comandă online pe platformele vanzari.dacia.ro respectiv vanzari.renault.ro, prin achitarea taxei de rezervare în valoare de 500 euro sau prin plata integrală a prețului autoturismului, în perioada 16 iulie – 31 august 2020, care optează pentru livrare la domiciliu și care achită integral (cu factură finală) vehiculul comandat până la 31 august 2020 inclusiv.

Adresa menționată pentru livrare să fie în aria de 20 km

Livrarea la domiciliu (sau la orice altă adresă indicată unde este posibilă livrarea sau există autorizația deținătorului de spațiu) este disponibilă dacă adresa menționată pentru livrare este în aria de 20 km distanță de agentul ales în cadrul procesului de comandă.

Aceasta este lista firmelor care pot asigura livrarea gratuită la domiciliu.

Procedura de achiziție este intuitivă și rapidă

Fiecare client poate consulta ofertele disponibile pe site-uri cu ajutorul mai multor filtre de selecție (model, preț, culoare, tip combustibil, transmisie, capacitate cilindrică), astfel încât alegerea să fie cât mai potrivită nevoilor lui.

Apoi acesta poate finaliza procedura, plătind integral online vehiculul sau își poate rezerva autoturismul selectat, achitând o taxă de 500 de Euro (TVA inclus). Plata se face cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți. Atât contractul, cât și factura se vor transmite electronic de către un agent autorizat, ales în prealabil de client.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube / Dacia



Comentarii
Inchide