Locul de muncă plătit cu 1.000 de euro în România la care nu se înghesuie candidaţii

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto

Cel puţin jumătate din autobuzele din Timişoara stau în parcare din lipsa şoferilor. Din cele 98 de autobuze ale societăţii de transport public din Timişoara doar jumătate sunt folosite. La fel şi în cazul tramvaielor şi al troleibuzelor, scrie Digi24.ro.

Conducerea societăţii mai are nevoie de 60 de şoferi, iar pentru a ocupa aceste locuri de muncă intenţionează să aducă şoferi din alte părţi ale ţării: din Reşiţa, Craiova sau chiar Bucureşti. Sunt dispuşi să le oferă cazare, bonuri de masă şi un salariu atractiv.

Salariul unui şofer şi a unui vatman care doresc să facă ore suplimentare şi care muncesc efectiv şi sâmbăta şi duminica ajunge la un  4.500 de lei net.

Criza de personal îi afectează direct pe călători. Cei mai mulţi mărturisesc că aproape în fiecare zi stau ca sardelele în mijloacele de transport.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide