Cum arată acum locul în care a murit Paul Walker, starul din Fast & Furious?

Autor: Elena Luchian 22 mart. 2020 Știri auto

Doi români au fost să vadă cum arată acum locul în care a murit Paul Walker, starul din seria “Fast & Furious”. Actorul s-a stins din viață în 2013. Era pasager într-un Porsche Carrera GT.

GALERIE FOTO

Pe 30 noiembrie 2013, Paul Walker se afla alături de prietenul său, Roger Rodas, la bordul unui Porsche Carrera GT din 2005. Roger îl rugase să verifice ce este în neregulă cu mașina sa. Acesta gonea cu 160 km/h în Santa Clarita de lângă Los Angeles, când a pierdut controlul volanului. Mașina a izbit un copac și a luat foc. Șoferul a murit pe loc, iar Paul Walker s-a stins din viață în incendiul care a urmat. Avea 40 de ani.

Fiica lui, Meadow Rain Walker, a dat în judecată Porsche în anul 2015, susținând că mașina cu 605 cai putere avea probleme majore la capitolul ‘siguranță’. Printre neregulile invocate de avocații acesteia s-a aflat și faptul că centura tatălui său a rămas blocată în urma impactului. Tatăl ei a fost în viață un minut și 20 de secunde după impact, până când mașina a luat foc.

A fost descoperită filmarea pierdută cu Paul Walker – VIDEO

La doi ani de la demararea procesului, constructorul auto german și avocații lui Meadow au ajuns la o înțelegere. Datele financiare ale înțelegerii au rămas confidențiale.

Cum arată acum locul accidentului?

Doi români au fost în locul în care a murit Paul Walker. A rămas acolo doar triunchiul copacului lovit de mașina în care se afla actorul. Fanii duc acolo constant diverse obiecte simbolice.

Astfel, la locul accidentului au găsit un buchet de flori, o monedă, steagul Germaniei, bomboane și o sticlă de bere. Numele lui Paul Walker este scris pe triunchiul copacului. Stâlpul din imediata apropiere  acestuia este înconjurat de pietricele, iar pe asfalt, lângă el, sunt scrise mesaje de condoleanțe.

Cei doi români au fost surprinși că nu există niciun indicator care să atragă atenția trecătorilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide