Locurile din maşină în care nu va căuta nimeni, niciodată

Autor: Alexandru Banu 20 apr. 2018 Știri auto
Locurile din maşină în care nu va căuta nimeni, niciodată

 

Nu ştim cum să completăm “aşa cum ar fi … “. Puteţi să daţi voi sens cu orice substantiv, de la o simplă plantă, până la bijuterii. Cum nu suntem experţi în ascuns lucruri, am căutat şi noi pe alte site-uri “best car places to hide your @##4”. Şi brusc ne-au apărut foarte multe rezultatesau semne – cum le spune noi spiritual – că nu suntem singurii hipioţi în viaţă. După experienţele celor care au avut lucruri de ascuns şi din rezultatele poliţiei după interceptări de diverse mărfuri, au reieşit 6 locuri perfecte pentru inducerea în eroare a poliţiştilor sau pentru mascarea oricărei dovezi că ai avea în maşina diverse lucruri, aşa cum ar fi.

  1. Interiorul roţii /jantei de rezervă. Puţini poliţişti se vor gândi că ai ascunzi lucruri aiurea prin roţi. Un loc adiacent e chiar spaţiul în care e montată roata de rezervă.
  2. În spatele caroseriei, la baza ei, dar ai grijă să asiguri bunele, nu cumva care să pierzi pe drum bunătate de investiţie.
  3. În spatele consolei centrale. Trebuie să fiipriceput să-ţi vâri mâinile prin lateral şi să te asiguri, ca la punctul 2, că nu ajung pe undeva de unde le recuperezi numai demontând jumătate din maşină.
  4. Sub suportul pentru paharul de suc sau de cafea. Îţi trebuie mult tupeu ca s-o joci pe asta, însă, gândeşte-te logic.Oare câţi poliţişti s-ar prinde – şi oricine, nu numai poliţişti – că suportul paharului de cafea poate acoperi urmele?
  5. Sub capotă. Dar la fel ca în cazurile 2-3, să nu înmiresmezi cumva asfaltul sau să ameţeşti motorul.
  6. În capacul de la buşonul de benzină. E un loc bun, dar uşor de “mirosit” de către un poliţist cu nas fin.

 

Acestea fiind spuse, noi nu vă recomandăm nimic din ce scrie mai sus decât dacă, în acele lucruri “cum ar fi” se regăsesc bunuri legale, dobândite legal şi care fac obiectul înstrăinării prin metode absolut legale. Cum ar fi un inel de cerere în căsătorie. Faci o pană intenţionată, o rogi pe fată să-ţi aducă roata de rezervă şi o pi să caute în jantă. Da sau nu?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide