Logan pilotat pe zăpadă de David Coulthard

Autor: Gabriel Grosoiu 04 mart. 2012 Știri auto

Cursa Starurilor de la Moscova a avut în prim plan două legende vii ale Marelui Circ, David Coulthard şi Alain Prost, precum şi pe tânărul pilot Jerome D’Ambrosio. Fostul pilot Red Bull Racing a pilotat un Renault Logan.

Într-o zi dificilă, din punctul de vedere al condiţiilor meteo, peste 5,000 de spectatori au venit pe Hipodromul Central din Moscova pentru a vedea a 23-a ediţie a Cursei Starurilor, un spectacolul sustinut pe zăpadă de mai multe celebrităţi din lumea motorsportului international.

În 2012, lista invitaţilor speciali a fost completă. 3 piloti de Formula 1 au făcut deliciul publicului: vice-campionul şi fostul pilot Red Bull Racing David Coulthard, de patru ori campion mondial de F1, Alain Prost şi tânărul Belgian Jerome D’Ambrosio, care a pilotat în echipa Marussia Virgin Racing în sezonul 2011 de Formula 1.

În prima etapă, Jerome, cel mai tânăr şi cel mai puţin experimentat dintre aceştia a surprins prin victoria sa. David Coulthard a ajuns la finiş al doilea, cu doar 0,008 secunde diferenţă. La Superfinala, britanicul s-a clasat pe locul secund, după rusul Ekaterinburg Kirill Ladygin, de trei ori câştigător al Cursei Starurilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide