Lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda va fi finalizat până la sfârşitul acestui an

Autor: ProMotor 27 iun. 2019 Știri auto
Lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda va fi finalizat până la sfârşitul acestui an

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc spune că lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda va fi finalizat până la sfârşitul acestui an. Constructorul şi-a asumat darea în trafic a tronsonului, indiferent de costurile pe care le va avea cu lucrările de construcţie, informează Mediafax.

Aflat, joi, în inspecţie pe loturile în construcţie ale autostrăzii Sebeş Turda, din judeţul Alba, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat că lotul 2 va fi deschis traficului la sfârşitul acestui an, iar constructorul şi-a asumat finalizarea lucrărilor până la acest termen, indiferent de costurile pe care le va avea şi va da în trafic acest lot.

La ultima vizită, Cuc a dat un ultimatum constructorului lotului 2 al autostrăzii Sebeş-Turda, spunând „Cred că aţi confundat lucrarea la autostradă cu lucrarea la un drum naţional. Dacă nu ajung contractele cu antreprenorul până la final de iunie la CNAIR, reziliez contractul”.

La începutul acestui an, stadiul fizic al construcţiei la Lotul 2 au autostrăzii Sebeş-Turda era de 49,01%, iar la sfârşitul lunii ianuarie, grecii de la Aktor au raportat un progres de doar 0,02 puncte procentuale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide